Geachte collega,   

Voor inschrijven klik hier

Na het succes van ons symposium in februari jongstleden, nodigen we u graag uit voor het 4e Type 2 inflammatie symposium:

“All about the barriers”

Het symposium zal worden gehouden op dinsdag 8 februari in het Figi te Zeist. Ook dit jaar belooft het weer een afwisselend programma te worden met grensoverschrijdende lezingen en interactieve sessies. Centraal staan de type 2 ziektebeelden (zoals atopisch eczeem, astma en nasale poliepen) en de behandeling daarvan bij zowel kinderen als volwassenen. Het symposium is dan ook bedoeld voor longartsen, allergologen, dermatologen, KNO-artsen, kinderartsen, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

Ook dit jaar hebben we vooraanstaande sprekers uit verschillende specialismen. Prof.dr. Gerard Koppelman zal het symposium openen met een lezing over ongeneeslijke chronisch astma en luchtwegallergieën. Daarna volgen vier interactieve sessies.

Aan het eind van de dag zal prof. Jaap Seidell u meenemen in de geschiedenis van voeding en feiten en fabels over voeding.

Dit jaar kunt u de keuze maken om naar Zeist te komen en het symposium in de zaal bij te wonen, of vanachter uw eigen werkplek.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 8 februari in Zeist bij het 4e Type 2 inflammatie symposium.

Met collegiale groet,

 

Prof.dr. T. Rustemeyer

Dermatoloog

Amsterdam UMC, locatie AMC 

     

Dr. S.E. Mir

Kinderarts

Dijklander ziekenhuis

 

Dr. J.N.G. Oude Elberink

Internist-allergoloog

UMC Groningen