3e Wetenschappelijk symposium

De atopische patiënt

'Crossing borders in type 2 inflammation'

Dinsdag 9 februari 2021

IN VERBAND MET COVID-19 ZAL HET SYMPOSIUM ALS WEBINAR TE VOLGEN ZIJN

 

 

Geachte collega,

Na het succes van ons symposium in februari jongstleden, nodigen we u graag uit voor het 3e wetenschappelijke symposium:

“Crossing Borders in type 2 inflammation”

 Het symposium wordt gehouden op dinsdag 9 februari 2021 is uiteraard online te volgen. We hebben voor u een interessant programma samengesteld met (inter)nationale experts op het gebied van pathofysiologie, diagnostiek en behandeling van type 2 inflammatoire ziektebeelden.

Gedurende de dag wordt in de presentaties de chronologie van het leven gevolgd. Zo vormen kinderen, adolescenten en volwassenen, met onder andere constitutioneel eczeem, astma en chronische rhinosinusitis, de rode draad van dit symposium. Met een mix van presentaties en gesprekken met experts beogen we een dynamische dag te organiseren waarbij de vertaalslag naar de praktijk centraal staat. We zullen dit symposium op een ludieke wijze afsluiten, met een op de toekomstgerichte blik.

We zien ernaar uit u op 9 februari 2021 online te mogen ontvangen bij het 3e wetenschappelijke symposium:

“Crossing Borders in type 2 inflammation”

Het symposium is bedoeld voor internist-allergologen, internist- immunologen, dermatologen, longartsen, KNO artsen, kinderartsen, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

Met collegiale groet,

 

Prof.dr. T. Rustemeyer

Dermatoloog

Amsterdam UMC, locatie AMC 

     

Dr. J.N.G. Oude Elberink

Internist-allergoloog

UMC Groningen